Vroegbloeiers

Vier de Lente Vroegbloeiers is een nieuw onderdeel van Vier de Lente. Vorig jaar werd duidelijk dat er veel mensen onder de 18 jaar ook graag naar Vier de Lente wilden komen. Op de Vroegbloeiers vrijdag is dan ook iedereen welkom, er wordt die avond namelijk geen alcohol geschonken. Zo hebben festivalgangers van alle leeftijden een fantastische avond!

Het Mooiste Festivalterrein van Nederland
Je allereerste festival met vrienden, een avondje uit met het hele gezin, of gewoon lekker fris festivallen; Vier de Lente Vroegbloeiers op 12 april wordt net zo gezellig als de eerdere edities, en is echt voor iedereen. En dat allemaal op het mooiste festivalterrein van Nederland; midden tussen de bloeiende bolbloemen!

Evenement details
jeffrey-parmentier
Jeffrey Parmentier
Dé muzikale held die werkelijk overal een feestje van maakt. Als hij gaat spelen, verbouwen we de tent. Met zijn trompet geeft hij honderd procent. Ja hey, dat is Parmentier!
numidia
Numidia
Van The Voice Kids tot Beste Zangers; als je de naam Numidia niet kent, heb je onder een tulpenbol geleefd. De Marrokaans-Nederlandse zangeres heeft een indrukwekkende stem en een minstens zo indrukwekkende stage presence; om haar optreden kun je niet heen!
Evenement details