Hè? Twee dagen Vier de Lente!

Nieuws, nieuws! Vier de Lente is dit jaar een tweedaags festival! En dat is niet zonder reden; de vrijdag is namelijk een festival voor alle leeftijden. Vorig jaar werd duidelijk dat er veel mensen onder de 18 jaar ook graag naar Vier de Lente wilden komen, en daar willen we natuurlijk gehoor aan geven. Op vrijdag is dan ook iedereen welkom, er wordt die avond daarom geen alcohol geschonken. Op zaterdag schenken we wel alcohol, waardoor we weer een deurbeleid van 18+ hanteren.

Het Mooiste Festivalterrein van Nederland
Je allereerste festival met vrienden, een avondje uit met het hele gezin, of gewoon lekker fris festivallen; Vier de Lente Vroegbloeiers op 12 april wordt net zo gezellig als de eerdere edities. En dat allemaal op het mooiste festivalterrein van Nederland; midden tussen de bloeiende bolbloemen! De eerste namen worden in december bekend gemaakt en het mooiste is dat je nog tickets kunt scoren voor de speciale winterprijs. Laat die kans niet liggen!

Twee dagen, maar minder kaartjes!
Wat belangrijk is om te weten, is dat Vier de Lente zich over meerdere dagen verspreid heeft maar een kleiner publiek toelaat. Zo kunnen we namelijk iets heel vets doen; het podium en de dansvloer verplaatsen naar echt míddenin het bloemenveld. Een nog mooier uitzicht dus, op een unieke plek. Normaal mag je de velden niet eens betreden, maar bij ons mag je er dansen!

Zowel voor de Vier de Lente Vroegbloeiers editie op vrijdag 12 april als voor Vier de Lente Festival op zaterdag 13 april zijn er daardoor minder kaartjes beschikbaar dan vorig jaar. Als je er zeker bij wil zijn, wees dan op tijd! Bovendien kun je je tickets dan nog scoren voor de Vroege Vogel-prijs, wel zo lekker.